dilluns, 27 d’octubre del 2014

entrepa d'ou ferrat i escalivada

GANES DE PECAR

Tots tenim un dia amb ganes de pecar. Aquesta recepta és per fer-ho. Però si resulta que teniu poc temps per menjar o no us queda més remei uqe dinar en un plis perquè teniu mil coses a fer, teniu un atenuant. Si us el feu a casa un dia que teniu temps és una mica més de pecat, ha, ha! De totes maneres és un gran entrepà i no porta gaire feina. M'agraden aquests entrepans farcits, que no partim el pa i hi posem el farciment a dins. Proveu-ne un altre amb tomàquet tonyina i olives.






INGREDIENTS:

1 barra rústica de quart

1 paquet d’escalivada (esbergínia escalivada, pebrot escalivat i ceba escalivada)

2 ous



Traieu l’escalivada del paquet i escorreu-la bé, el suc no l’aprofitarem per res.

Poseu una paella al foc amb oli abundant. Quan sigui ben calent hi poseu un ou i el saleu una mica. Un cop quallada la clara el traieu. Feu el mateix amb l’altre ou. Feu atenció que l’oli us pot esquitxar, no us confieu.

Barregeu els ous amb l’escalivada tot fent-ne trossos.

Partiu la barra pel mig, sense obrir-la. En cada una, burxeu a dins amb l’ajuda d’un ganivet per fer espai al seu interior. Ompliu-la amb el farciment mirant d’aprofitar tot el rovell líquid que hi hagi.  Podeu treure una mica de molla, si voleu, tot i que no és necessari.







2 comentaris:

  1. Deliciós! En comptes de sucar pa a l'ou ferrat és l'ou ferrat qui queda sucat al pa! I l'afegit d'escalivada... tot un encert! Petons

    ResponElimina
  2. Boníssim, l'altre dia el vaig prendre per fer una queixalada en plan rapid i no saps com em va anar! Petons

    ResponElimina